Basmatic cu putina sare

Cuzina Euforică găteşte orez basmatic… Aşa scrie pe ecran la ingrediente, parol.

• Şi după aia ceva cu kechup.

• Şi să mai punem nişte sare, „nu prea multă, că nu-i bună… dar asta, fiind sare de mare, nu-i atît de puternică“. Da, don Mariano, asta, fiind sare de mare, e mai mult apă şi mai puţin sare. Deci da.

Anunțuri

4 comentarii

  1. Don Mariano e un imbecil pompos, care se mai si crede un geniu.
    Dar chesia cu sarurile care sint mai sarate decit altele e adevarata.

  2. e adevărată, dar nu după criteriul „sare de mare” vs. „sare de salină”.

  3. da’ sarea de mare, finca vine din mare, care mare e fffff. mare, nu are (totusi!) ceva mai multa clorura de sodiu, d’ala de merge ca focu’ cu checiap?
    cine, pana mea, e don sfartecau, asta?

  4. e un nene specialist în peşti. da’ de două ori din trei gătea numai pangasius, aşa că l-am lăsat în balta lui, că mă plictisisem. poate între timp a mai gătit şi alte soiuri, da’ n-am de un’ să ştiu.
    sînt blogări care gătesc de zece ori mai diversificat şi mai interesant, da’ n-au emisiune tv.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s