In atentia Politiei Rutiere romane

Stimată Poliţie Rutieră,

Subsemnatu ve care a aflat din surse sigure că n ţări streine se face examen la ochii poliţiştilor şi dacă are ochi proşti se ia dupe stradă şi se bagă la biro.

Avînd în vedere cele de mai sus subsemnatu sugerează la Poliţia Rutieră română să facă un control la ochii la domnu poliţist care ieri pe la şase şun sfert dupemasă în intersecţia Colentina – Doamna Ghica avu un atac de panică la culori carei zice daltonism şi ia ţinut pe pietoni pe trotuar la roşu chemînd cu mîna maşinile să vie că aveau verde da dupa aia cînd sa făcut roşu la maşini iel a continuat să le facă semn cu mîna să vie şi alea au venit grămadă pe pietoni care aveau verde şi sa călcat şi sa-njurat unii pe alţii în mijlocu la şosea, pe urmă cînd sa făcut iar roşu la pietoni lea dat drumul la pietoni şi pe maşini lea oprit deşi aveau verde.

Subsemnatu ve înjurat bine de un taximetrist care nu se ştie ce culoare avea însă se ştie că sa lăsat cu mult sictir şi ba pa mătii, declar pe propria răspundere că am vrut să mă duc la domnu poliţist săi transmit o parte din urările de măsa primite da nu am mai putut pentru că domnu poliţist era în mijlocul la multe maşini care aveau şi verde şi roşu că veneau din două direcţii şi era clar că bietu domnu poliţist ierea prea mic pentru o intersecţie aşa de mare şi avea prea puţine mîini pentru atîtea  direcţii cu multe sensuri şi fiecare cu multe benzi şi multe trecători de pietoni şi mai ales dacă eşti daltonist.

De aceea cu respect vă sugerez săl controlaţ la ochi şi săi daţ un biro ceva static şi fără culori care le schimbă des.

Mulţumesc să trăiţi.

v

Reclame

9 comentarii

 1. Taximetristi care injura? Pietoni care transverseaza?
  Mai stati dreacu’ acasa, n-are loc masinile de voi pe streada!

 2. hahahahahahahahahahahahaha…hahahahaha….:)))))))…m-ai lasat in lacrimi ;p

 3. Am văzut faza asta şi pe la Romană…era verde, dar ăla tot făcea semn să treacă maşinile care aveau deja roşu. Din câte am înţeles, cică aşa se fluidizează circulaţia. Pe mine oricum mă stresează poliţiştii care dirijează după semafor, pentru că traficul nu are de-a face de cele mai multe ori cu roşu/galben/verde.
  🙂
  În rest…am râs cu lacrimi :))

 4. @old: stai sa facem anexa la petitie 😀

  @a&m: si pe noi tot in lacrimi ne-a lasat…

  @DeMaio: ia imagineaza-ti tu o intersectie mare cu giratoriu, precum aia de la Doamna Ghica, si una bucata politist stind intr-un… colt al ei si dirijind in contra semafoarelor. Si dupa aia vezi cam cam ce se intimpla in celelalte trei colturi de intersectie rotunda. Dupa aia abia o sa afli ce inseamna sa rizi cu lacrimi
  😀

 5. mai e un împricinat la Lizeanu – bine, intersecţie incomparabil mai mică, dar totuşi… care trece prin aceleaşi aberaţii, plus reperaţii – aşa că faza nu i se pare deloc amuzantă. Chiar că sunt prea mici, şi cu prea puţine mâini.

 6. Deci, mey, ce probleme. Bine ca na murit nimeni si politistu nu sa dus sa se pise pe capu la ala care a murit.

 7. sa faca bine sa le dea la politisti inca doua perechi de miini ca sa poata dirija cum trebuie!

 8. Horia, ce te face sa crezi ca s-ar descurca cu 4 miini, daca nici cu 2 nu sint in stare. Io zic ca mai bine le mai dau niste creier 🙂

 9. io zic sa le dea niste creier alora de-i trimit!
  ca sa plantezi un politist daltonist intr-o intersectie cu sase treceri de pietoni si sa-l lasi sa inverseze directiile doar pe o latura din patru…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s