cit a fost mama la guvernare…

ok, deci guvernul le va trimite tuturor celor cinci milioane şi ceva de pensionari din ţara asta cîte o scrisoare în care îi va anunţa că el, guvernul, le-a mărit pensia. cum pensionarii ar fi aflat oricum, în ziua de pensie, deduc că scrisorica de amor are ca scop să-i explice pensionarului cu cine trebuie să voteze la proximele alegeri. cum cheltuielile pentru acest vesel marş al poştaşilor se deduc din bugetul asigurărilor sociale, mai deduc şi eu că tot pensionarii îşi vor plăti acest room service informaţional. sau mai corect reclama nesolicitată. adică spamul guvernamental.
un nene de la pd iese pe posturile tv şi ţipă în contra celor de mai sus. alt nene, de la pnl, iese şi el pe posturile tv şi zice că pd e ipocrit, că doi ani, cît a fost la guvernare, n-a fost în stare să mărească numitele pensii, şi-atunci ce mai cîrîie acum, cînd, iată, guvernul pnl se arată potent. moment în care mă întreb cu mintea goală: păi, nu alianţa pnl-pd a guvernat în numiţii doi ani? sau era mama în alianţa aia cu pd-ul şi nu mi-a zis? ruşine ei. că are o soră mai mare, pensionară, şi nu i-a mărit pensia, ipocrita de mama!
Reclame

29 comentarii

 1. Americanii sunt de vina.

 2. ba, eu as miza pe irakieni…

 3. bai, si totusi, am gandesc ca fara scrisorica de amor se gaseau pensionari speriati de bombe care s-ar fi excitat de tot ca vai de mine si auleu, au gresit astia calculul si ce ma fac, ca o sa imi ceara inapoi banutii.

  nu comentez faza cu politica ca nu am bag, nu ma pricep.

 4. pai, da, ca nu le-au zis deja pe toate posturile tv, prin toate ziarele si, desigur, postasul n-ar sti sa le zica… ei i-ar da banii inapoi si el i-ar lua. 😀

 5. ce americani, ce irakieni, dom’le? mama lu’ vidalu’ e inamicu’ public number one!

 6. na, c-a demascat-o, fir-ar sa fie…

 7. sanatate mamei lui V si la toata familia! 😀
  exult de bucurie ca am avut ocazia sa fac o asemenea urare. :-h

 8. :))
  vai, pantera mea preferata, sa traiesti! cu cine-ti place!

 9. Asa e ca bine ziceti!

 10. pensii mari la ai’ mai mari si la ai’ mai mici bomboane. daca e democratie, sa fie pentru toti! pai nu? 😀

 11. @April: obligat! (am ochit si-un hamac online, ma utilez… intre timp, cineva s-a dus totusi, cu shef’su, pina duminica. macar atit)

  @sky: sau daca nu bomboane, macar inghetata de cacao cu frisca si coniac! 😀

 12. la pensii nu ma bag. in schimb daca e vorba de hamac si inghetata de cacao (si coniac!)…conteaza pe mine!

 13. Poate nu toti pensionarii se uita la tv sau asculta radio. cat e de reala aceasta informatie? aveti o astfel de scrisoare? as dori, daca nu e prea mult, sa intru in posesia ei. 😀

 14. @oana despa: mai asteapta si tu oleaca, mai, pina iesi la pensie! zau, indivizii astia nerabdatori sa puna gheara pe banutii guvernului… of!

  @zuzeta: bine, dau io hamacul, da tu coniacul.

 15. era o rugaminte sincera si neinteresata. :D. cred ca toata insemnarea e o aberatie nefundamentata. atat. eu nu am auzit de astfel de scrisorici, dar, daca as avea una, recunosc solemn ca m-as folosi de ea. asa ca…. astept provincia. poate totusi ele exista, imi las o portita. daca nu, concluziile le trageti dvs, telespectatorii fideli ai acestui blog.

 16. e bine asa. din cei 30 de lei pe care maica-mea ii va primi in plus la pensie iau coniacul. asadar, nu te baza pe calitate. (la dracu’, dupa ce ca iesi la pensie, nici un coniac serios nu poti sa bei!)

 17. auzi vidale, insemnarea asta-i ca sa ma prind ca nu esti unde ramasese ca te-ntorci ieri, si anume pe un mal de apa, salcii, hamac, etc. (aici intra emoticonu’ din YM care bate cu degetele-n masa si are o sprinceana ridicata)

 18. "aberatie nefundamentata" :)))))))))))))))))
  unde te crezi, tanti, la un ‘stand up’?

 19. (nici pe puiu hasotti nu l-ai auzit zicind bancul ala bun cu pd-ul cind a guvernat el doi anisori (singur?) si n-a marit pensiile? mai du-te si tu pe la serviciu…)

 20. ups, si april m-a prins!
  oricum, de notat ca m-a prins flama dupa un anumit hamac fara stinghii si fara noduri…

 21. uof! ce ma bucuram, si ce m-am mai intristat. las’ ca mergem la anu’, nu?

 22. Mamaaaa lui Vidaaal?! Uitati ce face Vidal, scrie pe blog si nu se bucura ca ni se mareste si noi pensilii! Pacat de tine, copile. Pacat, pacat de parintii care te-a facut. D-aia merge totul rau in tara asta! Din cauza la unii ca tine si la americanii aia!
  D-aia nu ne mai suporta pamantul asta!

 23. nu-i bai, toar’shu kolonel, ca vine vadim si-i beleste pe toti astia!

 24. o fi puiu’ cintaret? 😉

 25. Vidal, o întrebare: nu putem face în aşa fel încât Oana Despa să intre direct în posesia pensiei? Măcar în ceea ce priveşte activitatea de blogger…la cealaltă n-avem speranţe să se întâmple foarte repede.

 26. cre’ ca se poate face o petitie. pentru gratiere. a cititorilor.
  😀

 27. Doamne ajută. Să mă anunţi când o iniţiezi, este unul dintre puţinele lucruri pe care le-aş semna cu inima…

 28. Cunosc un "Puiu" in Gobierno, nu spui care…

 29. Unii pot fi pensionati prematur, pe caz de boala. "aberatie nefundamentata". Intri si arunci o bomba de genul asta. Asa, ca ti se nazareste tie. Pacat


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s