dedicatie speciala pentru mackerelfish

cum ziceam şi-n titlu, clătitele din seara asta sînt cu dedicaţie specială pentru mack, care le voia sărate. astea-s umplute cu sparanghel proaspăt, capacite cu nişte brînză şi gîdilate cu ou bătut cu smîntînă.
şi date la cuptor, desigur.
 
Anunțuri

17 comentarii

  1. @DeMaio: azi mi-e asa o leneeee…

    @Departe: :))))))))))) lasa-ma, soro, sa-mi revin, ca ma doare burta de ris. ‘nebunia de bucatar’ a-nvatat sa faca amaritele de clatite primavara asta, de pe net! ‘nebunia de bucatar’ nu intra-n bucatarie pina asta-vara decit ca sa-si ia cafeaua gata facuta, daca nu cumva i-o aducea si pe aia cineva. :)))))))))))
    tava era plina-ochi cind am scos-o din cuptor, seara pe la… nu mai stiu cit. adica 8 clatite taiate-n cite 3, va sa zica 24 de bucati. am mai bagat in frigider patru bucati, pentru azi, ca alea n-au mai incaput in nici una dintre cele trei burti prezente la apel.

    @exq: minca-i-as afectele ei de fata generoasa! 😀

    @optzecea: sho pe el, pe mama lui de sparanghel!

  2. grrr… i hate you too :)) n-am mai mincat clatite de ani de zile…

  3. da’ de ce, mai, n-ai tigaie?

  4. aha, pai si care a fost evenimentul declansator asta vara, cand ai devenit nebunia de bucatar?! chiar, stii filmul ala cu gena davies, cadn nu avea ea memorie si incepe sa toace la morcovi si isi da semaa ca era de fapt agent secret. asa oi fi si tu :)))))

    acum plec, sa ma duc sa ma uit pe net ce e aia sparanghel si cum ii zice in inglish – dar las in urma un triferment!!! :))))

  5. in inglish e asparagus :)))

    (da, mai, filmu’ ala…
    nu, la mine a fost invers: cre’ ca am luat cutitul sa tai gitul cuiva si m-am pomenit taind morcovi)

  6. Dacă o ţii tot aşa, am să ajung să mănânc la prânz la tine pe blog 🙂 Apropos, care este meniul pentru astăzi? :))

  7. ursu’ n-are tigaie… nu de dat, ca-l ia la intrebari ursoaica pentru delapidarea averii familiei…

  8. fe-no-me-nal!!! ce nebunie de bucatar este vidal, ma bag sub masa de rusine….am servit clatitele astea la mic dejun, ca acum am vazut insemnarea si mi-au picat tare bine. doua intrebari am…..tava era plina la inceput, si daca da, azi cat de goala este – si ami ales, in cati oameni??

  9. hugs back to vidal!
    ca-s generoasa si afectuoasa, de-aia! 😛

  10. mmmm, lecker, ia sa fac si eu, ca tot e vremea sparanghelului 😀

  11. :)) Alex, pai daca n-ai tigaie du-te cere de la urs :)))

  12. offff,daca n-am de lucru si citesc blog la miez de noapte. si frigiderul geme a pustiu. damn:)

  13. Eu n-am voie nici macar sare sa mananc.. poti te rog data viitoare sa pui o * la inceputul titlului, sa stiu ca n-am de ce intra la tine pe blog? :))
    Banuiesc ca n-are sens sa-ti mai urez pofta buna sau sa-ti fie de bine.. cui nu i-ar fi.
    I kinda hate you. 😛

  14. gii, asta e un record! sa ajunga sa te urasca pina si pantera roz…

  15. 😦
    Dacă aş fi ştiut că nu doar bărbatul se ţine şi cu mîncare bună ci şi faptul că femeia se cucereşte şi cu mîncare bună, oricît de mult urăsc eu gătitul, găsindu-l cea mai cumplită pierdere de vreme posibilă (lucru pentru care toată viaţa i-am mulţumit celui de sus că nu m-a făcut femeie), aş fi învăţat şi eu să gătesc!… Măcar aşa, pentru la o adică.

  16. dom’le, tot secretul, am observat eu, sta in a gasi numai si numai haleli care se fac repejor si fara dureri. complicaciuni n-are decit sa faca dan chisu. sub dush.

  17. hauliu, vidale neică, da’ cu ce ţi-am greşit? muaaaaaa, rivengi!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s