patruzeci de mii pe zi

ăăă… domnu’ liiceanu… 40.000 intrarea de persoană în fiecare zi la tîrgu’ dumitale de carte? ţi-e teamă de aglomeraţie, să-nţeleg? ştiai că mulţi adună bani tot anul ca să cumpere cărţi de la tîrg fiindcă sînt cu reducere?
cam nasol, domnule.
Reclame

15 comentarii

 1. oh god! si eu care ma gandeam sa ma duk cateva zile asa…lacom domnu liiceanu, nu-i ajunge Humantisu’ probabil..curat murdar!

 2. aoleu, si la Gaudeamus se platea intrarea, dar in ultimii 2-3 ani au renuntat la acest tarif, ce naspa…
  chiar, se va mai face Gaudeamus?

 3. 😦 norocul meu ca ma duc doar in ultima zi, probabil cu 3 ore inainte sa se inchida

  nasol, da

 4. cind vreti sa intrati la tirg pe gratis, dati-mi un fir la 0724-074185 cind ajungeti la intrare si vin sa va aduc un ecuson de organizator 🙂

 5. ma rog, nu chiar de organizator, ci de participant 😀

 6. vous parlez serios, hnu? tot poporul poate face asta sau e regim preferential?

 7. toata blogarimea, cu conditia sa vina pe rind (n-am decit un ecuson feminin si unu’ mascul)

 8. presupun ca nu e nevoie de acreditare daca am legitimatie de presa.. sau e?

 9. Bre, da’ hangro, n-au? Ca la metrou asa, daca imi iau 10 calatorii platesc mai putin. Sau ca la piata in Obor, 3 la zece mii, 3 la zece miiiiii….

 10. Uite ca ma simt chiar inspirat si sugerez pe aceasta cale cateva masuri de protectie social-culturala:

  1. Sa se dea bilete cu reducere elevilor si studentilor (dar numai celor cu media la Limba si literatura romana peste 5), militarilor in termen (cu conditia sa-si lase la intrare armamentul din dotare, sa nu fie drac vreun dezertor cultural din asta) si pensionarilor (dar numai daca se aseaza la coada de la 3 dimineata si daca dovedesc ca au pensia sub 3 milioane).

  2. Tovarasul Voiculescu sa initize (ca vicepremier) de urgenta o ordonanta grabita privind scaderea TVA-ului la produsele de baza pentru asigurarea subzistentei intelectuale printre care, evident si beletele domnului Liiceanu.

  3. Domnu’ primar Videanu sa atraga de pe piata internationala un credit rambursabil in 10 ani din care sa acopere 10 % din preturile biletelor (iar cu restul banilor, „stie baiatu'” ce sa faca).

  4 Cateva multinationale sa faca niste promotii de genul mananca 10 pungi de… si primesti un bilet la sindrofia editoriala.

  5 Ca o consolare, pentru aia care platesc totusi biletul sa se organizeze ulterior o tombola si daca te extrage sa vina la tine acasa sa-ti de-a premiu un bilet pentru anul viitor. Asta, bineinteles, doar daca ai lipit in geam-ul termopan de acasa inimioara de pe biletul de anul acesta.

  6. Si, cu voia dumneavoastra, ultima pe lista, sa se dea doar cate 2 bilete, sa ajunga la toata lumea!

 11. egzista betele la hangro, una suta mii pe toata durata tirgului. ca s-a ginditara liiceanul si la adictivi

 12. hai ca nu e chiar asa de mult 40 de mii. doar nu vrei sa te duci in fiecare zi. poate exact asta e ideea, sa scape de persoanele care vin in fiecare zi si se invart pe acolo, de se impiedica marile personalitati de ele, si nici nu cumpara nimic
  ca mine 😀

 13. Pai asta e turismul postmodern. Unii il practica in Mall-uri, noua ne place la targuri de carti. Adica cea mai mare librarie din Bucuresti (sa fie diverta?) e un fel de Muntele Gaina pentru un turist postmodern (ca mine) fata de Negoiu ce-ar putea fi Bookfest. O incantare pentru sufletelele sensibile.

 14. si? si? a fost cineva pana acum? ma gandeam sa merg si eu maine dar nu stiu de ce simt nevoia sa mi se spuna cum e atmosfera pe-acolo, dc trebuie sa ma imbrac intr-un fel anume-eu de cate ori intru pe undeva mi se pare ca sunt toti cu ochii pe mine sa nu fur ceva /:) trebuie sa ma imbrac pretentios?.. sunt cartile din librarii sunt numai de la editura humanitas, exista reduceri sau ceva asemanator, a aparut jurnalul lui jeni acterian? 😀

 15. nu sta nimeni cu ochii pe tine, nu te-ngrijora, ca toate cartile sint scanabile la casa. atmosfera e draguta, dar aranjamentul e cumplit de labirintic si risti ca cauti buda pret de doua zile (a patit-o cineva 🙂 reduceri, potop. la rao daca iei o carte iti deconteaza si biletul de intrare – mai spala editurile invitate jena gestului organizatoric…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s