propuneri legislative

am o propunere de iniţiativă legislativă (nu, nu este un pleonasm):
cuplurile căsătorite care n-au făcut copii în primii zece ani de căsnicie să fie divorţate cu forţa şi obligate la plata tuturor taxelor aferente acestui proces.
 
în atenţia domnului nicolăescu, ministrul hîrtiilor nesănătoase:
cumpărarea de la farmacie a prezervativelor şi a anticoncepţionalelor ar trebui însoţită de prezentarea certificatului de căsătorie. dacă din acesta rezultă că respectivul cumpărător este căsătorit de mai mult de 7 ani, nu i se va elibera nici un cauciuc şi nici o pastea în scopul feririi de procreare. excepţia de la această regulă o va constitui prezentarea adiţională a cel puţin unui act de naştere a unui copil în interiorul căsătoriei. copiii cu amantele nu se pun. sexul cu amantele va fi, cu această ocazie, mult redus, din lipsă de protecţie antipuradel. sănătatea naţiunii va fi prezervată, în mod paradoxal, în lipsa prezervativelor.
 
_____
p.s. tocmai am şters un comentariu deosebit de inteligent la această însemnare. în caz că tuta revine, ca să preîntîmpin luxaţii ulterioare:
această însemnare a fost inspirată de noua controversă referitoare la legalizarea căsătoriilor între homosexuali.
precizez suplimentar, tot pentru tuta cu pricina, că nu am împlinit zece ani de căsnicie, nici şapte, nici măcar şapte minute, că nu, nici soţia, nici soţul meu, pe care nu-i am de altfel, nu m-au împiedicat să am copiii pe care nu-i am de altfel şi că în acest moment port un maiou alb.
Reclame

5 comentarii

 1. de ce?

 2. trainspoate, voiai sa-ntrebi ceva sau doar te plictiseai?

 3. bre…nu da idei..
  daca citeste iorgovan, „parintele constitutiei” bloguri si…o baga prevedere constitutionala…
  Acelasi ministru(nicolaescu) vazand ca s-a ajuns la reintoarcerea la metodele arhaice: apendicul de animal, va propune scoaterea apendicului tuturor animalelor. si atunci se va face trafic de apendic. In lipsa de apendic animal, traficul cu organe umane -rinichi, ficati,etc va fi inlocuit de traficul cu apendic uman. Posesori de apendicuri din toate tarile uniti-va.

 4. cred ca era mai bine – pentru tuti si tute – daca precizai ca te referi la acel argument betonnnn ca: familia e data de la domnu ca sa perpetueze specia, neamu, wtf. ceea ce, evident, ar insemna ca daca familia nu-si indeplineste sarcinile „de munca” (minimum doi copii – desi de-abia de la 3 incolo se cheama ca pun umarul la cresterea natiei-speciei-wtf) sa fie concediata, cancelata, eliminata.
  mai ales in cazul in care nu apar copii din vina unuia: e normal ca al’lalt sa fie redat societatii prin divort, ca sa poata pui linistit in alta combinatie, sa se simta om implinit.

 5. pace


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s