libertateapreseilibertateapresei

deci presa occidentală publică vesel caricaturi cu profetul mahomed, ştiind foarte bine că lezează nişte sensibilităţi deja iritate şi oricum iritabile prin definiţie, iar apoi se miră profund că-şi ia pietre-n cap de la diverşi musulmani supăraţi. căci, domnule, libertateapresei!!libertateapresei!!libertateapresei!!
eu îmi aduc aminte ca pe toate gardurile democratice din vest scrie cu litere de-o şchioapă că ‘libertatea mea se opreşte acolo unde începe libertatea ta’.
dar asta e doar o vorbă frumoasă. oamenilor le place cum sună, nimic mai mult.
căci, poftim; unde se opreşte libertatea presei vestice?
 
 
 
(later edit: pe cînd mă întrebam cu voce tare pe unde-o mai fi şi ce-o mai face libertatea de a face presă inteligentă, mama se întreba şi ea cu voce tare dacă toate astea nu-s o mînăreală ordinară care să-i stîrnească pe fundamentalişti şi să le dea trupelor-de-obţinere-a-păcii-prin-lupte-seculare un motiv proaspăt de-a intra unde n-aveau motiv să intre sau de-a rămîne unde n-aveau motiv să mai rămînă.
ei, de-ale mamei.)
Reclame

10 comentarii

 1. pe de alta parte eu am libertatea de a rade de orice si oricine vreau si in nici un caz nu voi renuntza la ea – normal este ca democratzia sa se extinda acolo si nu sa ajungem noi sa ne autoimpunem toate rahaturile religioase …

 2. gii… „democratia”…

 3. (aiurea, n-ai inteles nimic din ce-am scris, nu-i asa? :)))
  bine macar ca te-ai prins ca n-ai inteles, ca de-aia ai si semnat asa, in loc sa…)

 4. smart mom 🙂

 5. Da ma vidale, democratia e de fapt o dictatura care trebuie impusa prin extindere, bine ca s-a prins pina si ala care semneaza „aiurea”.

  Un buchetel de ghiocei pentru mamica ta ! 🙂

  http://www.121.ro/img/ghiocei.jpg

 6. :))))
  (asta desi nu-i nimic de ris…)

  iar mamei i-au placut foarte tare ghioceii!

 7. …si asa, revenim la tema zilei din Romania, aia cu grupuri de presa care servesc unor grupuri de interese/mafiote…old story…pardon, very old story…apropo, ce cariera de consilier prezidential ar putea face maica-ta…parca o si vad in pielea lu’ Condoleeza…ma rog, nu atat de darkish…

 8. like mom, like child 😉
  frumos a fost că, bazându-se tot pe democraţie, cică apropitaru’ lu’ france soir l-a dat afară pe prezidant directeur jeneral (n.r.: apropitaru fiind mai egiptean de felul lui) argh-argh-argh 😀

 9. Au aparut in presa destule caricaturi cu Isus, Buddha, etc, si nu s-a ofuscat nimeni! Poate ca au facut chestia asta cu Mahomed special ca sa irite.. dar asta nu inseamna ca n-au dreptate.

  Ce fac islamistii e o mare magarie. Nu le place ce publica ziarele de la ei – sa plece in tarile lor, unde presa e controlata de guvern si unde o s*g incet tot de la guvernul dominat in proportie de 90% de religia islamica!

  Astia sint foarte periculosi. Ar fi bine sa mearga ceva trupe ONU sau USA peste ei, sa-i ciomageasca bine inainte sa aiba bomba atomica si sa devina o mega-amenintare pentru toata omenirea civilizata!

 10. rambo cu accent pe o, tu esi alt nick al lui aiurea?
  ia mai terminati cu timpeniile in blogul meu, zau!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s