aruncarea cu vorba

alessandra stoicescu o comite iar, căci spicării proşti au tendinţa
de-a deveni cu timpul şi mai proşti, iar textele năuce şi
nedocumentate… rămîn năuce şi nedocumentate. ‘a murit ultimul boier din România’,
zice toanta, căreia în mod nepermis i s-a dat drumul nesupravegheată pe
sticlă să vorbească de Alexandru Paleologu. o fi auzit de, spre
exemplu, Constantin Bălăceanu-Stolnici?

Reclame

23 comentarii

 1. probabil ca cineva a auzit de un ultim boier si i-a dat drumul. iar stoicescu nu-si bate capul cu asta. ea trebuie doar sa citeasca

 2. pai, da, ca bataia de cap face riduri.

 3. buna de tot observarea.

 4. stoiceasca-i proasta cu spume de la natura, asa ca nu ma mira nimic. pe de alta parte, poate ca balaceanu-stolnici era penultimul boier, iar abia acum a devenit ultimul, ca ierarhia e pe invers?

 5. tare hnu!

 6. Mi-amintesc de cineva egal in voiosie intelectuala cu alde Alessandra, care i-a luat un interviu lu’ conu Alecu (Dumnezeu sa-l ierte) si care l-a intrebat exact asa ceva: dumneavoastra sinteti ultimul boier din Romania? La care raspunsul a venit prompt. Nu. Boieri mai exista, de exemplu si fiul meu este boier.

 7. Pe de alta parte, s-a repezit inspre Balaceanu – Stolnici alta perla din tagma intervievatorilor, cu naucitoarea intrebare: puteti sa ne spuneti care este principala calitate a unui boier.

  Raspuns: discretia.

 8. si totusi, nu e vina prompterului?

 9. umbla vorba ca isi redactreaza singuri stirile

 10. ambele variante sint de cacao

 11. eu am asa, o vaga impresie, ca dupa plecarea lu’ Strimbeanu-Stirea la Antena3, Stoiceasca a devenit noul redactor-sef la stiri. poate e doar o impresie… acu’, daca tu o faci toanta, e problema ta. mie mi se pare o jurnalista buna. o fi vina vreunui redactor prost, mai stii? dar daca banuiala mea e adevarata… atunci cu siguranta ca e toanta.

 12. indiferent de banuiala ta, eu zic ca tot toanta ramine. ai vazut-o cind are invitati in direct in studio? vai de vietile noastre.

 13. da’ nu ma suparam oricum, ca nu la exprimare m-am referit. e ranga la exprimare. dar chiar stie jurnalism si chiar e destept, nu ca tzitzele de-alaturi.
  trainspoate, cita vreme NU POCI sa-i dau calificativul de Jurnalist Sportiv lu’ Mindruta, ramin la parerea mea ca nu-i defel nulitate

 14. mie mi-a placut Lucian Bilbuta asta iarna, cind cu viscolul. a murit un copil intr-un sat uitat de lume ca n-a putut intra ambulanta. l-a intrebat pe prefectul de constanta, care nu voia sa creada (hi hi), daca vrea ca tatal copiilului sa ii aduca crucea :)) a fost absolut criminala replica. ala a intrat in pamint, nu stia ce sa mai zica.

 15. Acum, ce sa zic, e total incorect politically ce-as zice, da zic. Stiu pe cineva care lucreaza la Antena1 (nu apare „pe sticla”) si cineva-ul asta mi-a spus (a propos DE „stiriste”): dom’le, astea-s blonde naturale !

 16. PARDON Caps

 17. Bilbuta e un ins destept, mult mai des spiritual decit nu si care chiar stie cu ce se maninca jurnalismul. defectul lui major e ca n-are tzitze. de-aia i s-au dat. alaturi, la pupitrul din studio.

 18. a, spre informarea ta, care sper sa-ti foloseasca pe viitor: ori de cite ori mai ai de zis ceva politically incorect, vino la mine-n blog, ca te primesc cu bratele deschise!

 19. mandrutza mi se pare o nulitate de jurnalist. poate mi se pare doar…

 20. Virgo astia-si iau apararea unii altora. Ca alta chestie nu po’ gasii sa zic. Bilbuta o fi destept, da’ e si foarte timid, nu lasa sa se vada aceste calitati, le tine ascunse… Am citit niste interviuri cu el si era tare hurducat in exprimare si fara sa fie in fata prompterului. E un diamant neslefuit!, na, ca sa nu-l supar pe Vidalu’.

 21. sincer, scriam si fara incurajare, dar m-am gindit ca poate citeste vreo blonda naturala si se supara pe mine…

 22. :))

 23. acu’, ce sa zic, incurajarea era mai putin pentru tine…
  si mai era si-o descurajare implicita pe-acolo…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s